Het Dutch Joy team zal op 14 mei te Ermelo op de afstand CEI*** 160 km  haar afscheidswedstrijd vieren. Hiermee komt een einde aan hun 30 jarige endurancecarrière waarmee de ruiter Yvonne van der Velde en haar vaste 10-koppige groomteam van Paul Sengers, Leo Bade, Marga Boots, Jaap de Jong, Astrid Bade, Djimmer Kuiken, Ingrid Lange, William Leclaire, Natascha Geurts, Anna Sengers, de NL-endurance in de startblokken heeft gezet en vele hoogtepunten hebben gekend.

Om enkele cijfers te noemen: Zij (het totale Dutch Joy team) hebben zo’n 120 wedstrijden goed volbracht, waarvan 50 CEI’s, hebben meer dan 16.000 km goed voltooid, waarvan meer dan 10.000 door de ruiter Yvonne en hebben 10 x in het NL team gediend. Daarbij heeft Yvonne op haar palmares 11 x paarden opgeleid van 0 t/m CEI niveau en hetzelfde met 12 ruiters, 6 x op het NL kampioenschap podium gestaan met 2 x goud, 2 x zilver, 2 x brons. Met het uitrijden van deze CEI*** 160 km zal de 25e goed voltooide 160er van Yvonne neergezet worden. Een mooi jubileummoment om deze indrukwekkende endurancecarrière te beëindigen.

Dutch Joy wil heel graag feestelijk afscheid nemen op Nederlands bekendste endurancewedstrijd in Ermelo. Op zaterdag 14 mei is er een vrolijke partytent ingericht (deze staat bij de verkoopstands) met een slideshow van foto’s en leuke bezienswaardigheden uit het gehele 30-jarige repertoire van Team Dutch Joy met bijpassende hapjes en bubbels voor alle toeschouwers. Tevens is er gelegenheid om, tegen een kleine bijdrage, op de foto te gaan met alle leden van het Dutch Joy Team (geposeerd of vol in aktie). Een unieke kans want het zal de laatste maal zijn dat dit superteam gezamenlijk optreed. De foto opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel.

Iedereen, (endurance) ruiter of niet (endurance) ruiter, familie, vrienden, klanten, pers, bekenden en geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd voor deze afscheidsparty op 14-05-2016 in het Federatiecentrum KNHS, De beek 125 – 3852 PL – Ermelo. Voor meer info : endurance@dutch-joy.be