Reisroute

Stal Joy en Hotel La Vie en Rose vzw
Cherain 20a, B 6673 Gouvy Belgie (30 min rijden vanaf Luik)
info@avieenrosehotel.be
Tel.00 32 80444919

Rijd je door Luik (Liège)? Let dan op de maximum snelheid want er wordt daar streng gecontroleerd.

A2 naar Maastricht. Deze heet in België E25 en Route de Soleil. Deze namen zijn allemaal dezelfde snelweg. Blijven volgen richting Luxemburg (= dezelfde route als Bastogne en Ardennen). Ga je dwars door Luik houd dan in het centrum de doorgaande verkeersstrook aan (dit is de LINKER strook die voor een groot deel langs de Maas loopt) en blijf deze steeds, soms slingerend, volgen. Op het laatst buigt deze doorgaande strook naar links af en rijd je van de Maas weg. Volg daarna de weg weer rechtdoor. Een paar kilometer hierna kom je weer op de snelweg E25.

Bij afslag 51 ga je de snelweg af.
Volg op de borden Gouvy. Na honderd meter neem je de eerste weg rechts weer richting Gouvy. Na 10 kilometer rijd je door het tweede dorp, dit is Cherain.
Ons bedrijf DUTCH JOY ligt recht tegenover de kerk. Aan de muur hangt ons bord. Ga de weg daarvoor rechtsaf. Even verderop links is onze parkeerplaats.

Kom je met je eigen trailer en paard rijd dan om Luik heen. Door de stad rijden met een aanhanger is verboden. Dit is heel simpel, blijf op de snelweg en volg de borden Luxemburg (en/of Bastogne en Ardennen). Na Luik moet je tot aan afslag 51 drie keer een behoorlijke heuvel opklimmen. Rijd deze kalm en in een lage versnelling. Het is heel normaal dat hier de snelheid terugzakt naar 30 km per uur. Uiteindelijk komt zelfs de zwaarste vrachtwagen bij dit tempo omhoog. Bij afslag 51, zie verdere route bovenstaand punt.

Een goede reis en tot ziens!