Reisroute

Dutch Joy en B&B La Vie en Rose hotel
Cherain 20, B 6673 Gouvy Belgie (45 min rijden vanaf Luik)
info@lavieenrosehotel.be
Tel.00 32 80444919

NL: op de A2 naar Maastricht- Luik/Liège. A2 heet in België E25. Deze nummers zijn dezelfde snelweg.
B: op de E40 of E313 naar Luik/Liège en daar de E25 op.
Op de E25 rondweg Luik/Liège volgen richting Luxemburg (= dezelfde route als Bastogne en Ardennen). Blijf op de E25.
Ga je binnendoor dwars door Luik houd dan in het centrum de doorgaande verkeersstrook aan (dit is de LINKER strook die voor een groot deel langs de Maas loopt) en blijf deze steeds, soms slingerend, volgen. Op het laatst buigt deze doorgaande strook naar links af en rijd je van de Maas weg. Volg daarna de weg weer rechtdoor. Een paar kilometer hierna kom je weer op de snelweg E25.

Bij afslag 51 Houffalize Gouvy ga je de snelweg af en volg Gouvy.
Na honderd meter neem je de eerste weg rechts N827 richting Gouvy. Na 8 kilometer rijd je door het tweede dorp, dit is Cherain.
Ons bedrijf ligt recht tegenover de kerk. Aan de muur hangt ons bord B&B La Vie en Rose. Vol de pijl op dit bord naar onze parkeerplaats achter het oranje hek.

Kom je met je eigen trailer en paard rijd dan om Luik heen. Door de stad rijden met een aanhanger is verboden. Dit is heel simpel, blijf op de snelweg E25 en volg de borden Luxemburg (en/of Bastogne en Ardennen). Na Luik moet je tot aan afslag 51 drie keer een behoorlijke heuvel opklimmen. Rijd deze kalm en in een lage versnelling. Het is heel normaal dat hier de snelheid terugzakt naar 30 km per uur. Uiteindelijk komt zelfs de zwaarste vrachtwagen bij dit tempo omhoog. Bij afslag 51, zie verdere route bovenstaand punt.

Een goede reis en tot ziens!