KLANTEN AAN HET WOORD

Ben je bij ons te gast geweest? Laat hier jouw reactie achter!

41 antwoorden
 1. ingrid zegt:

  Hallo Yvonne,

  Ik wil je nog even bedanken voor de twee prachtige ritten van afgelopen weekend. De omgeving was fantastisch en de paarden nog veel fantastischer! Ik had vandaag best wel wat heimwee!

  Nog heel veel succes met de verdere plannen!

  Groetjes, Ingrid Huisman

  Beantwoorden
 2. Béatrice zegt:

  Onderwerp: beter laat dan nooit

  Dag Yvonne , en Jan ,
  Nu is het hier takkeweer en geen zomer meer dus kan ik nu echt zeggen dat het ALLERMOOISTE dag van de zomer was om jullie en Prometha te bezoeken .
  Het is prachtig bij jullie , en ook de mooie herinnering van een paar geleden werden weer helder , maar vooral wat zijn jullie toch lieve en hartelijke mensen ! Wij hebben een heerlijke dag bij jullie gehad – kort maar heftig en in ieder geval was het gelukt – maar wat me vooral bij blijft is de diepe dankbaarheid dat Prometha het zo goed heeft bij jullie .
  Heel heel veel dank voor alles en ik ben strak van plan om echt weer bij jullie te komen .
  Béatrice

  Beantwoorden
 3. ilse zegt:

  Hi Yvonne

  Het lijkt voor ons al weer eindeloos geleden dat we met jou door de bossen galoppeerden. Wat een topprodukt!Wat een prachtige dagen!Wat een geweldige herinneringen!!!
  Hoewel ik met “verbazing” zag hoe dames eindeloos veel foto’s maakten,ben ik nu wel blij met alle resultaten die we via een gemeenschappelijke app hebben gedeeld.
  Het was echt heel mooi en dan bedoel ik niet alleen het prachtige landschap(met reeën,zwijnensporen,ijsvogeltje,eekhorentjesbrood etc) maar ook het eindeloze galop en de diepe rustgevendheid van het geheel.
  Komende tochten die ik zeker nog met mijn dochter wil maken,zullen dit niveau niet meer kunnen halen.

  We genieten van die prachtige herinneringen. Ik wens jou en Jan veel succes met je hotelplannen. Jammer dat je met dit soort tochten stopt!

  Groeten en succes

  Hans

  Beantwoorden
 4. ilse zegt:

  Beste Yvonne,

  Wat ben ik blij om dit zeer goede nieuws te vernemen! Het is ook een ideale periode om een veulen te krijgen in mei. Wat heeft Amber een immens geluk om bij u daar in die prachtige, natuurlijke omgeving te kunnen zijn met de beste zorgen. Ik ben u zo dankbaar. Ik denk nog heel vaak aan die prachtige ritten te paard die we samen gedaan hebben. Die power en snelheid die de paarden hebben als ze de hellingen op galopperen is zo’n intens gevoel van de natuurlijke paardenkracht. U bent zo’n sublieme mentor.
  Ik hoop dat ik in de lente en zomer aanstaande voldoende tijd zal vinden om nog eens bij u te komen rijden en u, Amber en haar veulen weer te zien.

  Beste groeten,
  Ilse

  Beantwoorden
 5. Marianne zegt:

  Beste Jan en Yvonne,

  Bedankt voor het geweldige weekeind; de accommodatie, de paarden, de picknicks, de heerlijke ontbijtjes, de hot-tub, jullie vriendelijkheid en gastvrijheid, het was allemaal héérlijk! Heel veel succes met de nieuwe weg die jullie in gaan slaan. Ik ga jullie adres zeker niet vergeten en kom misschien terug in ‘La vie en rose’ om te wandelen in die prachtige omgeving. Al zullen de heuvels me zonder paardenrug wel zwaarder vallen 😉

  Hartelijke groet, Marianne, mede namens Laura.

  Beantwoorden
 6. jans zegt:

  Onderwerp: Nogmaals bedankt!

  Beste Yvonne, Jan

  Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het fijne, gezellige en leuke weekend dat wij bij jullie hebben gehad. Wij hebben genoten.

  Wij willen jullie veel succes toewensen met de toekomst!

  Groetjes,
  Ilse, Mariska, Simone & Vivienne

  Beantwoorden
 7. jans zegt:

  >> Dag Yvonne en Jan,
  >> Tot mijn grote schrik – en ook verdriet – hoorde ik dat jullie
  >> stoppen met Dutch Joy. Dus a.s. Juni komen wij voor het laatst.

  >> Jullie inzet voor de ruiters, de paarden, de prachtige ritten en ook
  >> de
  >> maaltijden: klasse! En daarnaast : altijd een zo vriendelijke en
  >> hartelijke ontvangst.
  >> ‘k Zal jullie stal erg missen.
  >>
  >> Hartelijke groet, Tonny
  >>
  >> —
  >> Dr. A.M. Weterings
  >>
  >>

  Beantwoorden
 8. Ingrid Tombeur zegt:

  Beste Yvonne en Jan
  Meer dan tien jaar ben ik al bij jullie klant. Steeds een fantastisch goed adresje voor schitterende wandelingen (ik moet ritten zeggen, zeker?) met zeer welopgevoede en super getrainde paarden. Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de goede herinneringen en ik hoop er dit seizoen opnieuw te kunnen bij zijn.

  Groeten

  Ingrid Tombeur

  Beantwoorden
 9. Annelies zegt:

  Wat hebben we weer genoten van ons inmiddels beroemde “Ardennenweekend” met de Blauwendraadmeiden. Super! Wat een lieve toppertjes van paarden hebben jullie toch en wat zijn we weer in de watten gelegd met heerlijk eten en de flink opgestookte hottub. Nogmaals bedankt en absoluut tot volgend jaar!

  Beantwoorden
 10. Conny zegt:

  Beste Yvonne en Jan,

  Op deze manier wil ik jullie even extra bedanken voor het heerlijke weekeind bij jullie in de Ardennen.
  De top ritten op Energie, de leuke, lekkere buiten lunches, kortom alles.
  Ik heb enorm genoten, ik hoop snel nog eens te komen.
  Bedankt voor jullie gastvrijheid,

  Hartelijke groeten,
  Conny

  Beantwoorden
 11. Julie Geunes zegt:

  Onderwerp: Bedankje
  Beste Yvonne,
  Ik zou jou graag nog eens heel erg willen bedanken voor de clinic in juli dit jaar.
  Het was echt een super leuke en leerrijke week voor mij en mijn paardje Farao. Maar het grootste plezier kwam toen we terug thuis waren.
  Ik wou vroeger altijd op wedstrijd gaan met Farao, maar dat ging nooit zoals verwacht. Ik trainde veel te weinig omdat het rijden thuis niet meer leuk was en er altijd koeien waren die voor problemen zorgden. En ik was altijd onzeker en gestressd, waardoor ik de wedstrijd dan weer afzegde.
  Na de clinic in juli had ik terug de moed en motivatie om eraan te beginnen en zijn Farao en ik nieuwe stukken gaan verkennen in onze buurt. We komen nu veel meer koeien tegen, maar dat is helemaal geen probleem meer! Hij vindt het nog steeds een beetje eng als ze dichtbij komen, maar hij gaat er nu altijd rustig langs. Farao is zo veranderd, hij is nu echt het droompaard dat ik altijd wou. Zo braaf en rustig, maar toch goed vooruit.
  Nu gaan we verschillende keren per week op lange buitenritten en hebben gewoon plezier in de alledaagse dingen.
  Mijn hoefsmid, die Farao en mij al 11 jaar kent, had nooit gedacht dat we dit zouden berijken. We hadden altijd wel ergens een probleem.
  Ik kijk echt uit naar 2014. En hoop dat we dan met plezier op wedstrijd kunnen gaan. Ik weet nu in elk geval dat het kan!
  En hopelijk kunnen we nog eens een weekend of week bij jou op vakantie komen.

  Vriendelijke groeten
  Julie Geunes

  Beantwoorden
 12. Christine, Nancy en met Marc zegt:

  Beste Yvonne en Jan,

  Vorig jaar waren we aangenaam verrast door de lentepracht in de Ardeense heuvels en toen al hadden we de wens uitgesproken in de herfst het jaar daarop terug te komen. Wat eerst een vage droom leek, werd echter realiteit toen we plots op het Dutch Joy plein stonden en er ons zovele dingen meteen weer als bekend voor de geest kwamen (inclusief het stolpje met inhoud op de kast in huis). We voelden ons meteen thuis in onze vertrouwde omgeving.

  En of we ons thuis voelden en in de watten gelegd werden ? We waren slechts met twee dus konden we routes kiezen die we nog niet gedaan hadden en mochten ook als toetje elke dag een andere paardenparel kiezen om erop uit te trekken. Gelukkig zorgde een kurkdroog terrein voor vele draf- en galopsessies en stonden we versteld van het oh zo sterk Arabisch geweld van Escobar, Pan en NRG in de steile heuvels op weg naar het pittoreske Houffalize. We hebben met volle teugen genoten van onze vakantie – het leek een puzzel die precies in mekaar paste. Ook onze herinnering aan de forse, Ardeense “jongeling” die ons groepje kwam vervoegen, zullen we niet vlug vergeten. Gelukkig kon je dit onverwachte probleem – probleemloos oplossen.

  Alleen voor de herfstpracht in de met geel – en bruinrode tinten overgoten bossen zullen we absoluut nog eens moeten terugkomen, want de Indian Summer was duidelijk nog niet begonnen. Integendeel bij thuiskomst hadden we stormachtig regenweer. Dus we spreken bij deze opnieuw een wens uit en misschien volbrengen we deze dan iets later zodat we je nieuwe generatie dartele Arabo-G’ingse veulentjes kunnen bewonderen.

  Nogmaals een pluim voor je stuk voor stuk superpaarden en natuurlijk ook voor jou omdat je ons op sleeptouw wou nemen en voor Jan hiep hiep hoera want die twee tantes zijn nu gelukkig alweer thuis.

  Vele lieve groetjes,

  Christine, Nancy en met Marc gaat alles opperbest

  Beantwoorden
 13. Angelique Luikens zegt:

  Subject: weekend 14-9-2012
  Beste Yvonne en Jan,
  Allereerst willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor een geweldig weekend.
  Wij hebben genoten van ieder moment; van jullie gastvrijheid, de prachtige omgeving, het mooie weer en natuurlijk van jullie toppaardjes!!
  Stuk voor stuk zijn het plaatjes, waren ze ontzettend braaf en hebben we heerlijk gereden tijdens de mooie ritten.
  Yvonne bedankt voor het maken van de foto’s, ze zijn erg leuk!
  We waren het er al snel over eens dat we dat volgend jaar weer willen gaan doen.

  Groetjes,

  Angelique Luikens
  PS: Marianne heeft afgelopen woensdagavond weer in de les meegereden en is helemaal enthousiast! En dat na de spierpijn van zondag….

  Beantwoorden
 14. Franca zegt:

  Hoi Yvonne en Jan,
  Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor het heerlijke weekend. Ik ben even helemaal losgekomen van het thuisfront en dat was nodig! Ontzettend genoten van de ritten, jullie plekje, alle beesten. En ik ben fan van NRG geworden! Wat een superpaard. Yvonne, ik wens je dan ook veel succes met hem in Italie in september. Ben heel benieuwd hoe hij het gaat doen op zijn eerste 160 km. Ik voeg nog even een mooie foto van hem toe die ik gemaakt had.
  Tot de volgende keer en bedankt!

  groetjes Franca

  Beantwoorden
 15. Merel & Nico Joosse zegt:

  Subject: Nogmaals bedankt!

  Beste Yvonne en Jan,
  Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor het heerlijke weekend.
  We hebben heel erg genoten van het rijden (maar dat kan ook niet anders op zulke toppers!), de prachtige omgeving, de uitstekende verzorging en begeleiding en dat allemaal in de juiste mix van inspanning en ontspanning. Het is werkelijk een unieke ervaring om te mogen rijden op wedstrijdpaarden.
  De verdwaalde buien hebben geen afbreuk gedaan aan het plezier dat wij aan dit weekend beleefd hebben. Kortom, een ervaring die we graag nog eens zullen herhalen!
  Met vriendelijke groeten,
  Merel & Nico Joosse

  Beantwoorden
 16. Nicole zegt:

  Dear Yvonne and Jan,
  >
  > just wanted to say thank you for the wonderful weekend I’ve had, the
  > fantastic riding and most of all for going the extra mile by helping
  > me out with my car and enabling us to watch the football game 🙂 I’ve
  > had a great time and hope to come back some day.
  >
  > Much love,
  > Nicole

  Beantwoorden
 17. Goele zegt:

  Subject: RE: Contact via website: cursus

  Hallo,
  Nog eens heel erg bedankt voor de fijne en leerrijke dag! Onze paarden en rug zullen dankbaar zijn voor je tips!
  Als je binnen een paar jaar in Dubai wordt voorbijgestoken door 2 dames met een goeie zwevende zit, dat zijn wij dan he….
  Groetjes, Goele

  Beantwoorden
 18. Christine – Marc - Nancy zegt:

  Beste Yvonne en Jan,
  Hierbij willen we jullie nogmaals bedanken voor de twee prachtige dagen die we bij jullie mochten doorbrengen.
  De naschok was groot. Gisteren nog de weidse uitzichten over de gele koolzaadvelden, de rondcirkelende buizerds in de staalblauwe hemel … vandaag abrupt terug in het “normale leven”, maar nadromen ging onopgemerkt.
  Bedankt dat ieder van ons kon genieten van een supergetraind, fantastisch goed opgeleid paard voor buitenritten: tredzeker, kalm, mooi, uiterst vriendelijk in de omgang. Bovendien konden we vertrouwen op goede, duidelijke instructies van jou en het resultaat waren gedisciplineerde, veilige superritten in een prachtige omgeving. Het was prachtig om ons groepje over de heuvelruggen te zien galopperen.
  Jan, ook voor jou een podiumplaats: een goedgehumeurde, creatieve gastheer – wat wil je nog meer.
  Volgend jaar komen we terug om alle ritten in een herfstdecor af te werken zodat we tijdens de winter kunnen nagenieten, maar we hebben nu al begrepen dat we dan hard zullen moeten trainen …
  Vele groetjes en succes,
  Christine – Marc – Nancy

  Beantwoorden
 19. Stephanie en Olga zegt:

  buitenritten

  Hoi Yvonne,
  Alweer een week geleden dat Stephanie en ik met zoveel plezier bij jullie hebben gereden!
  Wat een fantastische paarden, prachtige natuur en natuurlijk jullie gezelligheid. We hebben echt genoten en komen graag weer snel terug.
  Zoals afgesproken, bijgaand een paar prachtige foto’s, kunnen zó in de folder.
  Dank voor alles en tot spoedig,
  Stephanie en Olga

  Beantwoorden
 20. Margaret de L. zegt:

  Subject: Foto’s en verslag verblijf Margaret
  Beste Yvonne, en natuurlijke knuffel voor de honden, kat en vooral de paarden,
  Ten eerste bedankt voor de supper week van iedereen al foto’s en mail ontvangen. Van de foto’s die ik voor jullie erbij heb gedaan zijn er misschien een paar geschikt voor jullie webside, hieronder mijn verslag van de vakantie.
  Op vakantie bij Dutch Joy,
  Na een rit van een kleine 3 uurtjes vanuit Nederland arriveerde ik bij Dutch Joy, Cherain 20, Gouvy Belgie. Daar voor mij paardrijden in de natuur het ultieme van de paardensport is had ik mijzelf getrakteerd op een weekje Belgische Ardennen.

  Aangekomen op de plaats van bestemming werden wij, er waren inmiddels nog meerdere paardenliefhebbers gearriveerd, warm onthaald met koffie en thee + taart. We kregen een rondleiding door de smaakvolle verbouwde boerderij uit de 16de eeuw die onze accomodatie voor deze week zou zijn. Na nader kennis gemaakt te hebben met elkaar en het heerlijke avondeten te hebben verorbert, maakte Yvon een praatje met iedereen, vroeg naar ieders rijervaring en welk paarderas of ponyras je voorkeur had. Dit alles zodat Yvonne zich een beeld kon vormen van de ruiter en zo een match kon maken met één van haar paarden. De volgende ochtend werden wij om 10 uur in de stallen verwacht.
  Na een stevig ontbijt, (de hele week werd de inwendige mens prima verzorgd en verrast met lekkere broodjes salade etc. tijdens de picknick), gingen we met zijn allen naar de stallen. Hier was Yvon al druk bezig om alles klaar te maken voor onze eerste buitenrit. De paarden werden aan ons voorgesteld hierbij werd uitgelegd of het van eigen fokstal kwam, aangekocht was, wat het in de endurance had gepresteerd en de specifieke karaktertrekjes van ieder paard .
  Na een grondige borstel en poetsbeurt werden de paarden gezadeld en begon de buitenrit.

  Nog nooit is het mij overkomen dat ik een buitenrit kon maken op zo’n geweldig klasse paard, Cherain was mij toebedeeld door Yvon en het is een geweldig paard, in 2007 heeft Yvon samen met Cherain de NK-endurance gewonnen. Cherain is een eigenfok paard dat als eerste in Cherain geboren werd.
  De paarden (alle getraind door Yvone), geven je een gevoel van ongekende vrijheid tijdens het rijden, doordat ze betrouwbaar en perfect verzorgd en getraind zijn. Natuurlijk moet je altijd wel zoveel ruiter zijn dat je bijzondere situaties in de hand kunt houden (wijze les van Yvon).

  Het was jammer dat de week voorbij vloog, maar volgend jaar ga ik zeker terug.
  Wanneer u als lezer een fijne ruitervakantie met geweldige paarden en prachtige accomodatie en gastvrijheid wilt hebben is Dutch Joy het adres om te boeken voor een geslaagde vakantie.
  augustus 2010

  Margaret de L.

  Beantwoorden
 21. Ariane zegt:

  > Onderwerp: Hallo Yvonne
  >
  > Vraag/opmerking: Ik ben net teruggekeerd van mijn eerste
  > solo-buiten-rit met Ida. Net als Jochie heeft ze het ook niet zo op
  > mountainbikers en half-verscholen boomstronken, maar als ik haar laat
  > kijken en dan doordrijf gaat ze braaf.
  >
  > Heel erg bedankt, ook uit naam van Ida, voor alles wat je me geleerd
  > hebt. Ik kom zeker nog eens terug en dan misschien mèt paard.
  >
  > Groetjes & veel succes verder,
  >
  > Ariane

  Beantwoorden
 22. Rob zegt:

  > Vraag/opmerking: Hoi Yvonne,
  >
  > Laurine en ik hebben genoten van de vakantie op jullie prachtige
  > locatie. Yvonne en Joy NRG hebben Laurine helemaal enthousiast
  > gekregen voor de Endurance sport. Misschien komt er volgend jaar wel
  > een wedstrijdje van in de Ardennen.

  Rob

  Beantwoorden
 23. John en Anja zegt:

  Subject: foto’s/Bilder

  Dag allemaal, hartelijk dank voor de foto’s, heel erg leuk! We hebben het heerlijk gehad he; voor herhaling vatbaar! In de bijlage enkele foto’s van ons, lieve groet, John en Anja

  Beantwoorden
 24. Alice zegt:

  Dear Milja, Anja and Yvonne,
  after all I managed to find a platform for those of my photos which are slightly different – nice memories again and happy summer (holidays).
  Kind regards,
  Alice

  Beantwoorden
 25. monique zegt:

  > Onderwerp: geslaagd weekeind
  >
  > Vraag/opmerking: ik wil jullie nog een keer bedanken voor een
  > ongelofelijk mooi weekeind wat ik niet snel zal vergeten!ik kom zeker
  > terug met vrienden om hun te laten zien waar ik nu zo enthousiast over
  > aan het vertellen ben. geef Esco nog een dikke knuffel van mij.
  > bedankt en zeker tot ziens, groetjes monique

  Beantwoorden
 26. Ad en Anita zegt:

  Subject: Vakantiekiekjes Ad en Anita!

  > Hallo,
  > Nogmaals hartelijk dank voor de heerlijke vakantie, die zeker voor
  > herhaling vatbaar is.
  > Bij dezen ook de beloofde kiekjes, die jullie eventueel voor jullie
  > website kunnen gebruiken.

  Beantwoorden
 27. Thijs en Sanne zegt:

  Subject: Dank voor leuk weekend! (met foto’s)

  Beste Yvonne,
  Sanne en ik hebben echt genoten van het lang weekend rijden. Heerlijk
  actief rijden op leuke paarden, door prachtige landschappen, met super
  weer en met gezellige mensen. Wat wil je nog meer?
  Hoop snel nog weer eens langs te kunnen komen.
  Foto’s van het weekend vind je op
  foto’s

  met vriendelijke groet,
  Thijs en Sanne

  Beantwoorden
 28. Silvia zegt:

  – Subject: ben der

  Even zoals beloofd een berichtje dat ik veilig thuis ben. Natuurlijk ben ik verkeerd gereden want ik zat weer eens niet op te letten dus ik reed richting Aken in plaats van Maastricht maar dat was maar even, kwartiertje of zo.
  Ik wil jullie weer eens en nogmaals bedanken voor de afgelopen dagen.Ik denk niet dat ik uit kan leggen hoe het voelt als ik daar rondrij op een geweldig paardje op de mooiste plekjes ter wereld. Ik voel me dan ineens sterk en moedig, vol vertrouwen dat er niets is dat we niet op kunnen lossen. De sneeuw, de heuvels, de vos die ik voorbij zag komen, de sporen van de dieren, de kracht die ik onder me voel als we door die moeilijke omstandigheden heuvelop racen en jawel hoor, de tranen staan weer achter in mijn keel van geluk! Zoals ik al tegen Roos zei: ik voel hier zo veel geluk dat het niet in mijn buik past.
  Tot snel!

  Silvia.

  Beantwoorden
 29. Claudia zegt:

  – Subject: Gruss aus der Schweiz

  Hallo zusammen

  Ich möchte Euch nochmals danken für die schönen Tage im Frühling bei
  Euch. Auch möchte ich mich bedanken, dass ihr mir das Distanzreiten”schmackhaft” gemacht habt. Denn in der Zwischenzeit habe ich all meinen Mut
  zusammengenommen, die Besitzerin des Pferdes gefragt, ob
  ich an einem kleinen Ritt teilnehmen darf. Sie hat ja gesagt und vor einigen
  Tagen war es dann soweit. Ich habe an einem kleinen Ritt über 26 Km mit
  Tempo 8-13 teilgenommen. Dank den guten Instruktionen von Yvonne, hat mir
  nichts gefehlt. Und als Belohnung wurden wir sogar in die Rangliste
  aufgenommen. Es hat mir unheimlich viel Spass gemacht und hoffe, dass ich
  wiedereinmal einen solchen Ritt machen kann.

  Gruss aus der Schweiz
  Claudia

  Beantwoorden
 30. Anniik zegt:

  – Subject: leerrijke ervaring

  Hoi Yvonne
  Had een maand geen internet verbinding. Maar ik wilde jou toch nog even bedanken voor de leerrijke en heerlijke ervaringen die ik op die twee dagen heb opgedaan.
  Het heeft afgelopen zondag al het eerste resultaat opgeleverd. Ik heb met Vinnie de suikerroute in Tienen gewonnen in de reeks van 60 km. Het was technisch toch redelijk zwaar in vergelijking met Helchteren. Veel modder, verharde en stenige wegen en ook wel met wat niveau verschillen. De dag ervoor was ik met Vinnie 45 minuten in die rijhal gaan rijden zodat ze de zondag heel wat minder stress had met de VET-keuringen.
  Nog een detail. Heb gereden met een gebroken rib. Ik had woensdag na een stevige knuffel van een goede vriend iets horen kraken en pijn. Maar ik kan wel tegen een stootje en met behulp van pijnstillers ging paardrijden redelijk goed. En Vinnie staat stevig op haar benen en doet geen gekke dingen. Maar de pijn bleef en gisteren heb ik een foto laten nemen. Diagnose een gebroken rib die 2 cm verplaatst is.Het is waarschijnlijk de adrenaline die de rit me gegeven heeft die mijn pijn ook heeft verzacht. Toch wel een heerlijk gevoel. Heb me nu een steunband aangedaan en seffes ga ik eenrit maken met mijn vosse merrie Vuurke (halfbloed Arabier).
  Veel succes met je wedstrijden

  Groetjes
  Anniik

  Beantwoorden
 31. Marion und Andrea zegt:

  – Subject: Danke von den deutschen meisjes

  Hallo Yvonne,
  wir möchten uns noch einmal bedanken für das schöne Wochenende bei Euch. Euer Hof ist wunderschön mit so viel Atmosphäre und eure Pferde sind einfach klasse. Ich kann ja nur über Cherain wirklich etwas sagen. Er ist ein cooler Gentleman, bildschön,ausbalanciert und athletisch vom Kopf bis zu den Füßen und man kann ihm voll vertrauen. Er paßt gut auf seinen Reiter auf, he´s great.
  Wir wünschen Euch viel Erfolg und stamina für die Zukunft.
  Wir freuen uns auf die Fotos von Linda.

  Danke und tot ziens sagen
  Marion und Andrea

  Beantwoorden
 32. Alice zegt:

  – Subject: wandelritjes
  Liebe Yvonne,
  Sybille und ich sind nachhaltig beeindruckt, begeistert und “angefixt” von
  den drei Tagen mit Euch und den Pferden, Eurem Sinn für “schräge” und
  gleichzeitig tolle, gesunde, leistungsfähige und bereitwillige Pferde! Es
  war schlicht großartig, vielen, vielen Dank nochmal dass Ihr das auf diese
  Weise teilt.

  viele Grüße von Alice

  Beantwoorden
 33. Bertie zegt:

  – Subject: bericht voor Yvonne.

  Hallo Yvonne,

  Vandaag heb ik nog na genoten van het heerlijke weekend .Wat een prachtige omgeving en wat een voorrecht om op zulke paarden te mogen rijden.

  Ik wil je ook nog laten weten dat ik het erg gewaardeerd heb dat je op zo’n goede manier met mijn slechthorendheid om gegaan bent. Ik ben nog geen mensen tegen gekomen die zo snel en zo vanzelfsprekend en op zo’n goede manier rekening kunnen houden met mijn slechte gehoor. Ik ben gewend aan veel dingen gewoon niet horen maar door jou voelde ik me er wel bijhoren en dat was heel prettig.

  Dank je wel voor alles en ik hoop tot volgend jaar.

  Veel succes met jullie stal en met je wedstrijden in het Nederlands team,

  Bertie

  Beantwoorden
 34. Wendy zegt:

  Hoi Yvonne,

  Dank je wel voor deze info.
  We zijn nu toevallig in de Dominicaanse Republiek met onze eigen paarden
  en we brengen ze bij wat je van jou hebben geleerd, nou dat is echt
  fantastisch, de paarden reageren er erg goed op en luisteren al veel beter.
  Heel erg bedankt voor alle wijze tips die we van jou hebben mogen leren,
  we gaan hier echt mee verder in de toekomst.
  Wanneer we naar de Ardennen komen, bellen we zeker voor een dagrit en als
  het kan een cusrsusmiddag.
  Je hoort van ons.
  Heel veel groeten aan jullie allebei.

  Wendy.

  Beantwoorden
 35. Selma zegt:

  – Subject: foto’s in webalbum

  Hoi Yvonne
  Wij hebben onze foto’s van ons super gezellige weekendje fantastisch paardrijden bij jullie in een webalbum gezet. ….
  Vriendelijke groetjes,

  Selma

  Beantwoorden
 36. Diana zegt:

  – Subject: mooie foto

  Beste Yvonne en Jan,

  Ik stuur jullie een prachtige foto van mij en Joggie in de rivier.
  Het was een prachtige en onvergetelijke vakantie.
  Ik kom zeker nog eens terug.

  Groeten van Diana

  Beantwoorden
 37. Tiirza zegt:

  Super

  Beste Yvonne,
  We konden je niet meer vinden in het donker om je nog te bedanken voor het super weekend wat we weer hebben mogen beleven! Dank je wel dus! Verder vond ik mijn paardje met hoog barbiegehalte en turbomotor echt super. Dus mocht haar vlaamse vrouwtje haar uiteindelijk toch de heftig vinden dan hou ik me zeker aanbevolen om haar over te nemen. Wij wonen immers aan het bos en ze kan dag en nacht in de wei. Dus dat is heel fijn voor dat soort hyperpaardjes. Dus hou me in gedachten, je weet soms nooit hoe dingen lopen! Komt ze gezellig hier bij Romeo in de wei 😉
  Hartelijke groet, en zeker tot volgend jaar! Stuur me de agenda als hij weer uit is he! Succes met de verbouwing.
  Groetjes,

  Tirza

  Beantwoorden
 38. Arnout zegt:

  Beste Yvonne,
  Helaas konden we gisteravond geen afscheid nemen van elkaar dus dan maar per mail.
  Ik wil je bedanken voor het geweldig fijne weekend, we hebben echt genoten en zijn helemaal enthousiast. De paarden waren geweldig en we hebben prachtige tochten gemaakt vooral gisteren was een erg mooie en sportieve rit. Ik heb folders meegenomen dus ik zal flink wat reclame maken voor jullie en de folders oa. verspreiden op de Rotterdamsche manege.
  Wij komen in ieder geval weer terug.
  Heel veel succes en nogmaals bedankt voor het heerlijke weekend!
  met vriendelijke groet en tot ziens,
  Arnout

  Beantwoorden
 39. Hans zegt:

  Dank!

  Beste Yvonne,
  Arnout en ik zijn gisteren vertrokken zonder je nog te bedanken voor een geweldig weekeinde. Bij deze. Tot volgend jaar!
  Groet,
  Hans

  Beantwoorden
 40. Monique zegt:

  Geslaagd weekeind

  Ik wil jullie nog een keer bedanken voor een
  ongelofelijk mooi weekeind wat ik niet snel zal vergeten!ik kom zeker
  terug met vrienden om hun te laten zien waar ik nu zo enthousiast over
  aan het vertellen ben. geef Esco nog een dikke knuffel van mij.
  bedankt en zeker tot ziens,

  groetjes monique

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code