Wie zijn Wij

Hoe het begon

In 1998 kochten Jan en Yvonne een groot stuk grond van 10 hectare in Cherain, het hartje van de Ardennen. Hier zouden ze een nieuw huis op laten bouwen. In de schitterende omgeving kon Yvonne haar endurancepaarden perfect op laten groeien en trainen op de oneindigende heuvelgronden.

Al snel kwam echter een boerderij uit 1600 te koop. Dit was de originele boerderij die bij de grond van Jan en Yvonne hoorde. Een lot uit de loterij. Ze besloten dan ook samen met Opa Ton, de vader van Yvonne, deze boerderij te kopen. Grond en huis werden daarmee na jaren weer herenigd.

Er moest ook verbouwd worden. Want er was sprake van een bouwval…. Met hun toen 4-jarige zoon Ruben trokken Jan en Yvonne in hun huidige woonhuis. Huis en gastenverblijven werden volledig en eigenhandig herbouwd. Nu is het een sfeervol, gezellig en onderscheidend logement, waar de gasten kunnen genieten van historische luxe.

De laatste jaren is er op het landgoed overgeschakeld van paarden naar honden. Er werden grote droomkennels gebouwd waarin alles is wat een hondenhartje begeert. Er kwamen prachtige nachtverblijven, een hondenwasplaats en een trimafdeling.